Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)67g238kcal9.3g46.6g1.5g3.3g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 266g368kcal50g0g18.6g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g150g405kcal14.1g68.9g6.9g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g2604kcal148.8g238.6g114.4g20.4g
Valittu annoskoko696g1302kcal74.4g119.3g57.2g10.2g
Annoskoko puolitettuna348g651kcal37.2g59.7g28.6g5.1g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.1g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657