Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)78g278kcal10.9g54.4g1.7g3.9g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 311g429kcal58.3g0g21.8g0g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g175g472kcal16.4g80.4g8g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g3039kcal173.6g278.6g133.4g24g
Valittu annoskoko812g1519kcal86.8g139.3g66.7g12g
Annoskoko puolitettuna406g760kcal43.4g69.7g33.4g6g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657