Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)89g318kcal12.4g62.2g2g4.4g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 355g491kcal66.6g0g24.9g0g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g200g540kcal18.8g91.9g9.2g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g3473kcal198.4g318.4g152.6g27.2g
Valittu annoskoko928g1736kcal99.2g159.2g76.3g13.6g
Annoskoko puolitettuna464g868kcal49.6g79.6g38.2g6.8g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657