Jauhelihamakaronilaatikko

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Pilko sipuli ja kuullota se öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista kunnolla.

Mausta valkopippurilla ja paprikajauheella (1/2 tl molempia) sekä haluamillasi mausteilla (esim.

chili rouhetta).

Valuta makaronit, lisää jauheliha-sipuli seos.

Sekoita toisessa astiassa maito, munat sekä suola, mausta kuivatulla basilikalla (1tl).

Voitele Flora juoksevalla vuoka, lisää makaroni-jauhelihaseos ja kaada munamaito päälle.

Ripottele halutessasi juustoraaste päälle (voi jättää poiskin).

Paista n. 40min 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma 145g521kcal19.5g95.1g4.3g8.5g
Jauheliha 9,5% 400 g (Atria), annos 400g301g496kcal60.2g0g28.6g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen376g124kcal12.4g18.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, flora culinesse, juokseva 11g68kcal0g0g8.6g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g150g391kcal45.1g3g22.6g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl11g94kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g3644kcal296g237g168g18.2g
Valittu annoskoko1116g1822kcal148g118.5g84g9.1g
Annoskoko puolitettuna558g911kcal74g59.3g42g4.6g
Arvot/100g100g163kcal13.3g10.6g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367772