Jauhelihamakaronilaatikko

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Pilko sipuli ja kuullota se öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista kunnolla.

Mausta valkopippurilla ja paprikajauheella (1/2 tl molempia) sekä haluamillasi mausteilla (esim.

chili rouhetta).

Valuta makaronit, lisää jauheliha-sipuli seos.

Sekoita toisessa astiassa maito, munat sekä suola, mausta kuivatulla basilikalla (1tl).

Voitele Flora juoksevalla vuoka, lisää makaroni-jauhelihaseos ja kaada munamaito päälle.

Ripottele halutessasi juustoraaste päälle (voi jättää poiskin).

Paista n. 40min 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma 72g260kcal9.8g47.6g2.2g4.3g
Jauheliha 9,5% 400 g (Atria), annos 400g150g248kcal30.1g0g14.3g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen188g62kcal6.2g9.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, flora culinesse, juokseva 5.3g34kcal0g0g4.3g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g75g196kcal22.6g1.5g11.3g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl5.6g47kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g1822kcal148.2g118.6g83.8g9.2g
Valittu annoskoko558g911kcal74.1g59.3g41.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna279g456kcal37.1g29.7g21g2.3g
Arvot/100g100g163kcal13.3g10.6g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367772