Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 6.7g25kcal0.7g5g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha54g89kcal10.2g0g5.4g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g22g59kcal4.3g0.2g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g394kcal34.2g11.6g23g1.2g
Valittu annoskoko108g197kcal17.1g5.8g11.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g99kcal8.6g2.9g5.8g0.3g
Arvot/100g100g182kcal15.8g5.4g10.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233