Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 8.4g31kcal0.9g6.3g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 19g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g112kcal12.8g0g6.7g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g27g73kcal5.4g0.3g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g493kcal43.2g14.8g28.6g1.2g
Valittu annoskoko135g246kcal21.6g7.4g14.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna68g123kcal10.8g3.7g7.2g0.3g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233