Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g320g874kcal64g3.2g67.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3214g5864kcal513.4g175.2g342.2g16.2g
Valittu annoskoko1607g2932kcal256.7g87.6g171.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna804g1466kcal128.4g43.8g85.6g4.1g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233