Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 10g37kcal1.1g7.6g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha81g134kcal15.3g0g8.1g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g32g88kcal6.5g0.3g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g591kcal52g17.8g34.6g1.6g
Valittu annoskoko162g296kcal26g8.9g17.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna81g148kcal13g4.5g8.7g0.4g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233