Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 12g43kcal1.2g8.8g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g156kcal17.9g0g9.4g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g38g103kcal7.5g0.4g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana378g690kcal60.2g20.6g40.2g1.8g
Valittu annoskoko189g345kcal30.1g10.3g20.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna95g173kcal15.1g5.2g10.1g0.5g
Arvot/100g100g183kcal15.9g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233