Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 13g49kcal1.4g10.1g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 30g42kcal3.7g0.1g3g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha108g179kcal20.4g0g10.8g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g43g117kcal8.6g0.4g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g788kcal69g23.6g45.8g2.2g
Valittu annoskoko216g394kcal34.5g11.8g22.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna108g197kcal17.3g5.9g11.5g0.6g
Arvot/100g100g183kcal16g5.5g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233