Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 17g62kcal1.8g12.6g0.2g0.9g
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha134g223kcal25.5g0g13.4g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g54g147kcal10.8g0.5g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g985kcal86.2g29.4g57.6g2.8g
Valittu annoskoko270g493kcal43.1g14.7g28.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna135g246kcal21.6g7.4g14.4g0.7g
Arvot/100g100g182kcal16g5.4g10.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233