Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 3.4g12kcal0.4g2.5g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 7.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha27g45kcal5.1g0g2.7g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g11g29kcal2.2g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g197kcal17.4g5.8g11.6g0.6g
Valittu annoskoko54g99kcal8.7g2.9g5.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g49kcal4.4g1.5g2.9g0.2g
Arvot/100g100g182kcal16.1g5.4g10.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233