Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 5g19kcal0.5g3.8g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g67kcal7.7g0g4g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g16g44kcal3.2g0.2g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g296kcal25.8g9g17.2g0.8g
Valittu annoskoko81g148kcal12.9g4.5g8.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna41g74kcal6.5g2.3g4.3g0.2g
Arvot/100g100g183kcal15.9g5.6g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233