Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka104g751kcal1g1g83.4g0g
Liivatelehti, gelatiini4.8g17kcal4.1g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g201g128kcal22.1g8g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g24g96kcal0g24.1g0g0g
Mansikka 401g187kcal2g33.7g0.8g7.6g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g193g774kcal15.4g117.4g32.7g7.1g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g160g337kcal4.8g8g32.1g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g80g424kcal7.4g48.1g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2336g5427kcal113.6g480.6g342.2g29.4g
Valittu annoskoko1168g2714kcal56.8g240.3g171.1g14.7g
Annoskoko puolitettuna584g1357kcal28.4g120.2g85.6g7.4g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316