Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka117g845kcal1.2g1.2g93.9g0g
Liivatelehti, gelatiini5.4g19kcal4.6g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g226g144kcal24.8g9g0.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g27g108kcal0g27.1g0g0g
Mansikka 451g210kcal2.3g37.9g0.9g8.6g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g217g871kcal17.3g132.1g36.8g8g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g181g379kcal5.4g9g36.1g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g90g477kcal8.3g54.1g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g6105kcal127.8g540.8g385.2g33.2g
Valittu annoskoko1314g3053kcal63.9g270.4g192.6g16.6g
Annoskoko puolitettuna657g1526kcal32g135.2g96.3g8.3g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316