Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka130g936kcal1.3g1.3g104g0g
Liivatelehti, gelatiini6g21kcal5.1g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g250g160kcal27.5g10g0.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g30g120kcal0g30g0g0g
Mansikka 500g233kcal2.5g42g1g9.5g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g240g965kcal19.2g146.4g40.8g8.9g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g200g420kcal6g10g40g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g100g528kcal9.2g60g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2912g6765kcal141.6g599.4g426.6g36.8g
Valittu annoskoko1456g3382kcal70.8g299.7g213.3g18.4g
Annoskoko puolitettuna728g1691kcal35.4g149.9g106.7g9.2g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316