Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka13g94kcal0.1g0.1g10.4g0g
Liivatelehti, gelatiini0.6g2.1kcal0.5g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g25g16kcal2.8g1g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g3g12kcal0g3g0g0g
Mansikka 50g23kcal0.3g4.2g0.1g1g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g24g97kcal1.9g14.7g4.1g0.9g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g20g42kcal0.6g1g4g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g10g53kcal0.9g6g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g678kcal14.2g60g42.8g3.8g
Valittu annoskoko146g339kcal7.1g30g21.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna73g170kcal3.6g15g10.7g1g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.5g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316