Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka20g141kcal0.2g0.2g15.6g0g
Liivatelehti, gelatiini0.9g3.1kcal0.8g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g38g24kcal4.1g1.5g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Mansikka 75g35kcal0.4g6.3g0.2g1.4g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g36g145kcal2.9g22g6.1g1.3g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g30g63kcal0.9g1.5g6g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g15g79kcal1.4g9g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g1017kcal21.4g90g64.2g5.4g
Valittu annoskoko219g509kcal10.7g45g32.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna110g254kcal5.4g22.5g16.1g1.4g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.5g14.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316