Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka23g164kcal0.2g0.2g18.2g0g
Liivatelehti, gelatiini1.1g3.7kcal0.9g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g44g28kcal4.8g1.8g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Mansikka 88g41kcal0.4g7.4g0.2g1.7g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g42g169kcal3.4g25.7g7.2g1.6g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g35g74kcal1.1g1.8g7g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g18g93kcal1.6g10.5g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g1187kcal24.8g105.4g74.8g6.6g
Valittu annoskoko256g594kcal12.4g52.7g37.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna128g297kcal6.2g26.4g18.7g1.7g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316