Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka26g188kcal0.3g0.3g20.9g0g
Liivatelehti, gelatiini1.2g4.2kcal1g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g50g32kcal5.5g2g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g6g24kcal0g6g0g0g
Mansikka 100g47kcal0.5g8.4g0.2g1.9g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g48g194kcal3.9g29.4g8.2g1.8g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g40g84kcal1.2g2g8g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g20g106kcal1.8g12g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g1357kcal28.4g120.2g85.6g7.4g
Valittu annoskoko292g678kcal14.2g60.1g42.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna146g339kcal7.1g30.1g21.4g1.9g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316