Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka29g211kcal0.3g0.3g23.5g0g
Liivatelehti, gelatiini1.4g4.7kcal1.2g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g56g36kcal6.2g2.3g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g6.8g27kcal0g6.8g0g0g
Mansikka 113g53kcal0.6g9.5g0.2g2.1g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g54g218kcal4.3g33g9.2g2g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g45g95kcal1.4g2.3g9g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g23g119kcal2.1g13.5g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana657g1526kcal32.2g135.4g96.2g8.2g
Valittu annoskoko329g763kcal16.1g67.7g48.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna164g382kcal8.1g33.9g24.1g2.1g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316