Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka33g234kcal0.3g0.3g26g0g
Liivatelehti, gelatiini1.5g5.2kcal1.3g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g63g40kcal6.9g2.5g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Mansikka 125g58kcal0.6g10.5g0.3g2.4g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g60g241kcal4.8g36.6g10.2g2.2g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g50g105kcal1.5g2.5g10g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g25g132kcal2.3g15g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g1691kcal35.4g149.8g106.6g9.2g
Valittu annoskoko364g846kcal17.7g74.9g53.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna182g423kcal8.9g37.5g26.7g2.3g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316