Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka33g235kcal0.3g0.3g26.1g0g
Liivatelehti, gelatiini1.5g5.2kcal1.3g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g63g40kcal6.9g2.5g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Mansikka 125g58kcal0.6g10.5g0.3g2.4g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g60g242kcal4.8g36.7g10.2g2.2g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g50g105kcal1.5g2.5g10g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g25g132kcal2.3g15g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g1696kcal35.4g150g107g9.2g
Valittu annoskoko365g848kcal17.7g75g53.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna183g424kcal8.9g37.5g26.8g2.3g
Arvot/100g100g232kcal4.8g20.5g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316