Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka39g282kcal0.4g0.4g31.3g0g
Liivatelehti, gelatiini1.8g6.3kcal1.5g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g75g48kcal8.3g3g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g9g36kcal0g9g0g0g
Mansikka 150g70kcal0.8g12.6g0.3g2.9g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g72g290kcal5.8g44g12.3g2.7g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g60g126kcal1.8g3g12g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g30g159kcal2.8g18g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana876g2035kcal42.8g180g128.4g11.2g
Valittu annoskoko438g1017kcal21.4g90g64.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna219g509kcal10.7g45g32.1g2.8g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.5g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316