Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka46g329kcal0.5g0.5g36.5g0g
Liivatelehti, gelatiini2.1g7.3kcal1.8g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g88g56kcal9.7g3.5g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g42kcal0g10.5g0g0g
Mansikka 176g82kcal0.9g14.7g0.4g3.3g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g84g339kcal6.7g51.4g14.3g3.1g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g70g147kcal2.1g3.5g14g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g35g185kcal3.2g21.1g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g2374kcal49.8g210.4g149.8g12.8g
Valittu annoskoko511g1187kcal24.9g105.2g74.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna256g594kcal12.5g52.6g37.5g3.2g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316