Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka52g375kcal0.5g0.5g41.7g0g
Liivatelehti, gelatiini2.4g8.4kcal2.1g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g100g64kcal11g4g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g12g48kcal0g12g0g0g
Mansikka 201g93kcal1g16.8g0.4g3.8g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g96g387kcal7.7g58.7g16.4g3.6g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g80g169kcal2.4g4g16g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g40g212kcal3.7g24.1g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1168g2713kcal56.8g240.2g171g14.8g
Valittu annoskoko584g1357kcal28.4g120.1g85.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna292g678kcal14.2g60.1g42.8g3.7g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316