Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka59g422kcal0.6g0.6g46.9g0g
Liivatelehti, gelatiini2.7g9kcal2.3g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g113g72kcal12.4g4.5g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g14g54kcal0g13.5g0g0g
Mansikka 226g105kcal1.1g19g0.5g4.3g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g108g435kcal8.7g66.1g18.4g4g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g90g190kcal2.7g4.5g18g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g45g238kcal4.2g27.1g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g3053kcal64g270.6g192.4g16.6g
Valittu annoskoko657g1526kcal32g135.3g96.2g8.3g
Annoskoko puolitettuna329g763kcal16g67.7g48.1g4.2g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316