Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka6.5g47kcal0.1g0.1g5.2g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g1kcal0.3g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g13g8kcal1.4g0.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Mansikka 25g12kcal0.1g2.1g0.1g0.5g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g12g48kcal1g7.3g2g0.4g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g10g21kcal0.3g0.5g2g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g5g27kcal0.5g3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g339kcal7.4g30g21.4g1.8g
Valittu annoskoko73g170kcal3.7g15g10.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g85kcal1.9g7.5g5.4g0.5g
Arvot/100g100g233kcal5.1g20.6g14.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316