Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka65g469kcal0.7g0.7g52.1g0g
Liivatelehti, gelatiini3g11kcal2.6g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g125g80kcal13.8g5g0.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g15g60kcal0g15g0g0g
Mansikka 251g117kcal1.3g21.1g0.5g4.8g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g120g484kcal9.6g73.4g20.5g4.5g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g100g211kcal3g5g20.1g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g50g265kcal4.6g30.1g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g3392kcal71.2g300.6g214g18.6g
Valittu annoskoko730g1696kcal35.6g150.3g107g9.3g
Annoskoko puolitettuna365g848kcal17.8g75.2g53.5g4.7g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316