Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka78g563kcal0.8g0.8g62.6g0g
Liivatelehti, gelatiini3.6g13kcal3.1g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g150g96kcal16.5g6g0.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g18g72kcal0g18g0g0g
Mansikka 301g140kcal1.5g25.3g0.6g5.7g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g144g581kcal11.6g88.1g24.5g5.3g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g120g253kcal3.6g6g24.1g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g60g318kcal5.5g36.1g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g4070kcal85.2g360.6g256.6g22g
Valittu annoskoko876g2035kcal42.6g180.3g128.3g11g
Annoskoko puolitettuna438g1018kcal21.3g90.2g64.2g5.5g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316