Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g18g47kcal2.3g0g4.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g20g50kcal3.8g0g4.4g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g447kcal28.8g0.4g37.8g0g
Valittu annoskoko117g223kcal14.4g0.2g18.9g0g
Annoskoko puolitettuna58g112kcal7.2g0.1g9.5g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594