Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu752g947kcal82.7g2.3g67.6g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g175g474kcal22.8g0g42.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g200g501kcal38.1g0.1g44.1g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g25g226kcal0g0g25.1g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g4476kcal287.4g5g378.2g0g
Valittu annoskoko1170g2238kcal143.7g2.5g189.1g0g
Annoskoko puolitettuna585g1119kcal71.9g1.3g94.6g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594