Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu902g1136kcal99.2g2.7g81.2g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g210g568kcal27.4g0g50.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g241g601kcal45.7g0.1g52.9g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g30g271kcal0g0g30.1g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g5371kcal345g5.8g453.8g0g
Valittu annoskoko1404g2686kcal172.5g2.9g226.9g0g
Annoskoko puolitettuna702g1343kcal86.3g1.5g113.5g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594