Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1052g1326kcal115.7g3.2g94.7g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g246g663kcal31.9g0g58.9g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g281g702kcal53.3g0.1g61.7g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g35g316kcal0g0g35.1g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.3g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g6266kcal402.2g6.8g529.4g0g
Valittu annoskoko1638g3133kcal201.1g3.4g264.7g0g
Annoskoko puolitettuna819g1567kcal100.6g1.7g132.4g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594