Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1203g1515kcal132.3g3.6g108.2g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g281g758kcal36.5g0g67.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g321g802kcal60.9g0.1g70.6g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g40g361kcal0g0g40.1g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g7161kcal459.8g7.6g605g0g
Valittu annoskoko1872g3581kcal229.9g3.8g302.5g0g
Annoskoko puolitettuna936g1790kcal115g1.9g151.3g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594