Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1353g1705kcal148.8g4.1g121.8g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g316g852kcal41g0g75.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g361g902kcal68.5g0.1g79.4g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g45g406kcal0g0g45.1g0g
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.3g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4212g8057kcal517.2g8.6g680.8g0g
Valittu annoskoko2106g4028kcal258.6g4.3g340.4g0g
Annoskoko puolitettuna1053g2014kcal129.3g2.2g170.2g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594