Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g35g95kcal4.5g0g8.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g40g100kcal7.6g0g8.8g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g5g45kcal0g0g5g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g893kcal57.2g1g75.4g0g
Valittu annoskoko234g447kcal28.6g0.5g37.7g0g
Annoskoko puolitettuna117g223kcal14.3g0.3g18.9g0g
Arvot/100g100g191kcal12.2g0.2g16.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594