Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1503g1894kcal165.4g4.5g135.3g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g351g947kcal45.6g0g84.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g401g1002kcal76.2g0.1g88.2g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g50g451kcal0g0g50.1g0g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g8952kcal575g9.4g756.4g0g
Valittu annoskoko2340g4476kcal287.5g4.7g378.2g0g
Annoskoko puolitettuna1170g2238kcal143.8g2.4g189.1g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594