Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1804g2273kcal198.4g5.4g162.3g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g421g1136kcal54.7g0g101g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g481g1203kcal91.4g0.1g105.8g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g60g541kcal0g0g60.1g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g10742kcal689.8g11.2g907.2g0g
Valittu annoskoko2808g5371kcal344.9g5.6g453.6g0g
Annoskoko puolitettuna1404g2686kcal172.5g2.8g226.8g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594