Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2105g2652kcal231.5g6.3g189.4g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g491g1326kcal63.8g0g117.9g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g561g1403kcal106.6g0.2g123.5g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g70g631kcal0g0g70.1g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g12532kcal804.6g13.2g1058.8g0g
Valittu annoskoko3276g6266kcal402.3g6.6g529.4g0g
Annoskoko puolitettuna1638g3133kcal201.2g3.3g264.7g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594