Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2405g3031kcal264.6g7.2g216.5g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g561g1515kcal73g0g134.7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g641g1603kcal121.9g0.2g141.1g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g80g722kcal0g0g80.2g0g
Voi 40g291kcal0.5g0.2g32.6g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g14323kcal920g15.2g1210.2g0g
Valittu annoskoko3744g7161kcal460g7.6g605.1g0g
Annoskoko puolitettuna1872g3581kcal230g3.8g302.6g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594