Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2706g3409kcal297.6g8.1g243.5g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g631g1705kcal82.1g0g151.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g722g1804kcal137.1g0.2g158.7g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g90g812kcal0g0g90.2g0g
Voi 45g327kcal0.5g0.2g36.7g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8424g16113kcal1034.6g17g1361.2g0g
Valittu annoskoko4212g8057kcal517.3g8.5g680.6g0g
Annoskoko puolitettuna2106g4028kcal258.7g4.3g340.3g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594