Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3006g3788kcal330.7g9g270.6g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g702g1894kcal91.2g0g168.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g802g2004kcal152.3g0.2g176.4g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g100g902kcal0g0g100.2g0g
Voi 50g364kcal0.6g0.2g40.7g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g17904kcal1149.6g18.8g1512.6g0g
Valittu annoskoko4680g8952kcal574.8g9.4g756.3g0g
Annoskoko puolitettuna2340g4476kcal287.4g4.7g378.2g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594