Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu376g474kcal41.3g1.1g33.8g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g88g237kcal11.4g0g21g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g100g251kcal19g0g22g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g13g113kcal0g0g12.5g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g2238kcal143.6g2.2g188.8g0g
Valittu annoskoko585g1119kcal71.8g1.1g94.4g0g
Annoskoko puolitettuna293g560kcal35.9g0.6g47.2g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594