Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu451g568kcal49.6g1.4g40.6g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g105g284kcal13.7g0g25.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g120g301kcal22.8g0g26.5g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g15g135kcal0g0g15g0g
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g2685kcal172.4g2.8g227g0g
Valittu annoskoko702g1343kcal86.2g1.4g113.5g0g
Annoskoko puolitettuna351g671kcal43.1g0.7g56.8g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594