Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu601g758kcal66.1g1.8g54.1g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g140g379kcal18.2g0g33.7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g160g401kcal30.5g0g35.3g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g20g180kcal0g0g20g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g3581kcal229.8g3.6g302.4g0g
Valittu annoskoko936g1790kcal114.9g1.8g151.2g0g
Annoskoko puolitettuna468g895kcal57.5g0.9g75.6g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594