Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.2g9kcal0g0g1g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g20g22kcal4.2g0g0.6g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g13g3.7kcal0.1g0.6g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g28g6.7kcal0.3g1g0.1g0.6g
Keräkaali, 100g41g10kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g103kcal10.2g6g3.6g3g
Valittu annoskoko102g51kcal5.1g3g1.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna51g26kcal2.6g1.5g0.9g0.8g
Arvot/100g100g50kcal5g2.9g1.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856