Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g197g220kcal41.5g0g5.9g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g125g38kcal1.1g6g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Keräkaali, 100g281g68kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Keräkaali, 100g406g98kcal4.9g13.8g0.8g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2045g1033kcal102.2g59.2g35.8g28.8g
Valittu annoskoko1023g517kcal51.1g29.6g17.9g14.4g
Annoskoko puolitettuna511g258kcal25.6g14.8g9g7.2g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856