Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g122g892kcal1.2g1.2g97.8g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g1925g2156kcal406.2g0g57.7g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g1222g367kcal11g58.7g3.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.6g24kcal0.8g0.6g2g0g
Keräkaali, 100g2750g660kcal33g93.5g5.5g57.7g
Keräkaali, 100g3972g953kcal47.7g135.1g7.9g83.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10104kcal999.8g578.2g349.2g282.2g
Valittu annoskoko10000g5052kcal499.9g289.1g174.6g141.1g
Annoskoko puolitettuna5000g2526kcal250g144.6g87.3g70.6g
Arvot/100g100g51kcal5g2.9g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856